این شغل مناسب شماست اگر .....
عاشق کودکان هستین و دوست دارید به کودکان کمک کنید تا شروع خوبی در زندگی شان داشته باشند.
مهد کودک محلی است برای مراقبت از کودکان، شناخت استعدادها کودکان، پرورش عاطفی، جسمی، هوشی، رفتاری (اجتماعی) گفتاری و رشد خلاقیت کودکان در سن پیش از دبستان است.
مهد کودک با اهداف بهبود سلامت روانی و اجتماعی، آموزش و نهادینه سازی ارزشهای دینی و اخلاقی، پرورش استعدادها و خلاقیت، آموزش و بهبود مهارت های زندگی در بچه ها و کمک به والدین در مراقبت و پرورش آنها ایجاد شده است.
با توجه به مدت فعالیت روزانه، جغرافیای فعالیت و نوع خدمات دارای انواع ذیل می باشد:
آشنایی با کار مربی مهد کودک
برنامه ریزی و سازماندهی یکسری فعالیت ها در فضای داخلی مهدکودک و برخی فضاهای بیرونی برای کودکان که با هماهنگی کامل مدیر مهد کودک انجام می شود. مربی مهدکودک با نوزادان و بچه های زیر ۶ سال سر و کار دارد. مربی مهدکودک در واقع جایگزین مادر در زمان نبود او برای کودک ست. بنابراین وظیفه او فقط نگهداری از کودک نیست بلکه باید به همه جوانب پرورش جسمی و معنوی کودک توجه کند. مربی باید با صبر و حوصله بالا و دلسوزی زیاد، خوش اخلاق، زمینه های لازم برای شکوفایی استعدادهای کودکان را فراهم و از طریق آموزش مناسب به آنها، مهارت ها، ارزشها و اصول اخلاقی، انسانی، اجتماعی و فرهنگی را به آنها افزایش دهد. مربی باید به خوبی با کودکان ارتباط برقرار کند، برنامه ها و کلاس های مختلف را بتواند مدیریت کند و به درستی با رفتارهای نامناسب کودکان صحیح برخورد کند.
ساعت کاری مربی مهدکودک معمولا به صورت تمام وقت است ولی امکان انجام کار پاره وقت هم وجود دارد. ممکن است گاهی در خارج از ساعات کاری به برنامه ریزی، ارزیابی فعالیت ها و جلسه با والدین و همکاران بپردازد. .
محل کار مربی داخل فضای مهد کودک و گاهی بر حسب ضرورت فضاهای بیرونی است.
وظایف مربی مهد کودک
شخصیت شناسی مربی مهد کودک
شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و احتیاج به تخصص و زمان کافی دارد. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فردی دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه هم دارند، نیز در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.
همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیق اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصیی در این شغل موفق می شوند.
طی تحقیقاتی که صورت گرفته بر روی تیپ های شخصتی متفاوت، تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر دوست دارند و رضایت شغلی بیشتری در آنها وجود دارد.
ESFJ این تیپ شخصیتی دوست دارد با کودکان خردسال کار کند و مهارت های اولیه را به آنها بیاموزد.
ISFJ این تیپ شخصیتی به آموزش علاقه دارد زیرا می تواند به دیگران کمک کند و تاثیر مثبتی روی جامعه بگذارد. او ترجیح می دهد با کودکان و خردسالان سروکار داشته باشد.
ESFP این تیپ شخصیتی کار آموزش و معلمی را دوست دارد به خصوص به کودکان و دانش آموزان ابتدایی. او علاقه مند است مهارت های اولیه را به آنها یاد داده و به بچه ها کمک کند به سازگاری بیشتری در زندگی برسند.
ISFP این تیپ شخصیتی از ارائه خدمت به دیگران و رفع نیازهای آنها لذت می برد.
با شناخت تیپ شخصیتی خود بدانید کدام شغل مناسب شما است.
گردآورنده نسیم اراسته - کارشناس ارشد بالینی
فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ، کلیه حقوق این سایت متعلق به بازی دان می باشد و کپی برداری از تصاویر و مطالب آن پیگرد قانونی دارد. «تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.»